728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπ. Κυριάκης: Κατάπτυστο το νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση



Σε πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, την Τρίτη 29 Μαΐου, με ομιλητή τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Πρέβεζας  Ν. Τζίμας
Σε δηλώνεις του στην Τ.Φ. για το θέμα, ο κ. Κυριάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Κλεισθένης είναι ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στο μυαλό του μόνο του δικό του κομματικό συμφέρον και όχι την τοπική αυτοδιοίκηση.
Η Νέα Δημοκρατία και δια στόματος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δεσμευτεί για την κατάργηση του Κλεισθένη 1 ακόμη και νωρίτερα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να ξεκινήσει μια συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για μια γενναία Διοικητική Μεταρρύθμιση προς όφελος της ελληνικής περιφέρειας».
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Σπ. Κυριάκης συνομίλησε με τον Γραμματέα του Κόμματος Λ. Αυγενάκη για  θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Άρης Τσελίκος



Σπ. Κυριάκης: Κατάπτυστο το νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2018 Rating: 5 Σε πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, την Τρίτη 29 Μαΐου, με ομιλητή τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε το μέλος της Πολ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: