728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έρχεται Το Νέο Τεύχος Του Step – Επικοινωνήστε Για Την Προβολή Σας



Έρχεται το νέο τεύχος του Step – Επικοινωνήστε για την προβολή σας

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διανομή των περιοδικών Step και Step Beuaty & Health, πήραμε μια βαθιά ανάσα και πλέον είναι όλα έτοιμα για να στήσουμε τα επόμενα τεύχη!!!
Ο χρόνος κυλάει γρήγορα, το άγχος για την εύρεση των θεμάτων πάντα μεγάλο και η πίεση για να γίνουν όλα σε κάποιους συγκεκριμένους χρόνους επίσης μεγάλη. Όμως πάντα όλα αυτά ξεπερνιούνται από την αποδοχή που έχουν τα περιοδικά μας, από την μεγάλη αναγνωσιμότητα, από τα τα γεμάτα ενθουσιασμό λόγια σας. Καταφέραμε, στην εποχή της ηλεκτρονικής πληροφόρησης να κάνουμε ανθρώπους που δεν είχαν καν ξεφυλλίσει ένα περιοδικό να περιμένουν εναγωνίως το επόμενο τεύχος του Step για να το διαβάσουν.
Και πλέον το τιράζ όχι μόνο εξαντλείται αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν το προλαβαίνουν…. και δεν μιλάμε για λίγα αντίτυπα!!! 10000 Step!!! και 5000 Step beuaty & health!!!!

Η βασική ύλη των νέων περιοδικών θα κλείσει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Οπότε προλαβαίνετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προβάλλετε την επιχείρηση σας μέσα από τις σελίδες των περιοδικών μας. Η διαφήμιση στα περιοδικά μας προσδίδει κύρος στην επιχείρηση σας και είναι μια σωστή και ποιοτική προβολή σε όλη την Ήπειρο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 6937857759 ή στο email step@periodikostep.gr για να σχεδιάσουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προβολής σας!!!

Έρχεται Το Νέο Τεύχος Του Step – Επικοινωνήστε Για Την Προβολή Σας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 02, 2018 Rating: 5 Έρχεται το νέο τεύχος του Step – Επικοινωνήστε για την προβολή σας Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διανομή των περιοδικών Step και Step B...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: