728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γιώργος Mουστάκας O προπονητής των επιτυχιών.





Ο Γιώργος Mουστάκας είναι 7 χρόνια ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας. Κάνει εξαιρετική δουλειά παρά τις δύσκολες συνθήκες στον αθλητικό τομέα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον χλοοτάπητα.
Φέτος έκανε ένα μεγάλο ρεκόρ στην κατηγόρια κράτησε τον Απόλλων Πάργας 120 μέρες αήττητο 1100 λεπτά χωρίς να δεχθεί η ομάδα γκολ 91 γκολ καλύτερη επίθεση. 
Έχει εμφυσήσει με πειθαρχία τους παίκτες οι οποίοι δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα. Πέρσι η ομάδα πήρε το κύπελλο, ενώ φέτος έχασε το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι όπου θα ανέβαινε και κατηγορία. Ο ίδιος έχει πει ότι έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν το βλέπει πλέον επαγγελματικά καθόλου το κομμάτι αυτό, σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτό που νομίζουν και από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Ο Απόλλων Πάργας είναι πλέον πολύ ανταγωνιστικός και οι παίκτες του αγωνίζονται πάντα για τη νίκη.
Όπως έχει πει ελπίζει η νέα διοίκηση οι παίκτες και ο προπονητής που θα είναι την νέα χρονιά να θέσουν σαν στόχο την άνοδο στην Γ΄εθνική και με την ευχή βέβαια να υπάρχει νέος χλοοτάπητας.

 Ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες και να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα.




Γιώργος Mουστάκας O προπονητής των επιτυχιών. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018 Rating: 5 Ο Γιώργος Mουστάκας είναι 7 χρόνια ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας. Κάνει εξαιρετική δουλειά παρά τις δύσκολες συνθήκες στον αθλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: