728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική!




Μια ιδιαίτερη επιστημονική αναγνώριση και τιμή για την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί η πιστοποίηση της, από την διεθνή Αρθροσκοπική Εταιρεία (ISAKOS)(INTERNATIONAL SOCIETY OF ARTHROSCOPY, KNEE SURGERY AND ORTHOPAEDIC SPORTS MEDICINE) ως κέντρο εκπαίδευσης (Approved Teaching Center) στην Αρθροσκοπική χειρουργική, την χειρουργική του γόνατος και των αθλητικών κακώσεων.

Η διαπίστευση κατατάσσει την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανάμεσα σε διεθνή κέντρα χειρουργικής του γόνατος και των αθλητικών κακώσεων και δίδει την δυνατότητα εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε ορθοπαιδικούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

"Η ιδιαίτερη αυτή αναγνώριση από την διεθνή Αρθροσκοπική Εταιρεία (ISAKOS) αποτελεί προϊόν επίπονης μακρόχρονης, και συνεχιζόμενης προσπάθειας των μελών της Ορθοπαιδικής κλινικής και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Κλινικής Αναστάσιος Κορομπίλιας.


Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018 Rating: 5 Μια ιδιαίτερη επιστημονική αναγνώριση και τιμή για την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί η πιστοποίη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: