728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έξω οι φοιτητές… μέσα ο Υπουργός..




Οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών κυρίως, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από την Ακαδημία προκειμένου να μεταφέρουν τις αντιρρήσεις τους για την ενοποίηση με το ΤΕΙ στον Υπουργό Παιδείας που βρίσκεται στα Γιάννινα, όμως μέχρι και λίγο μετά τις έντεκα δεν κατάφεραν να έχουν καμία επαφή μαζί του. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και οι αστυνομικές δυνάμεις επέλεξαν να οδηγήσουν τον Υπουργό στην αίθουσα εκδηλώσεων από την «πίσω πόρτα» κι έτσι δεν είχε καμία επαφή με τους συγκεντρωμένους φοιτητές.

Οι φοιτητές με πανό βρίσκονται στο προαύλιο της Ακαδημίας φωνάζοντας συνθήματα τόσο εναντίον του Υπουργού όσο και εναντίον του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο κ. Γαβρόγλου χαιρέτισε την εκδήλωση που διοργανώνει η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αναφερόμενος στο σχέδιο ενοποίησης ΤΕΙ και Πανεπιστημίου είπε ότι δεν πρόκειται για συγχώνευση αλλά για συνέργειες που θα αναπτυχθούν μέσα από ένα σχέδιο που αποτελεί προιόν πολύμηνου διαλόγου.

Επεσήμανε δε ότι τα νέα κοινωνικά και τεχνολογικά δεδομένα αναβαθμίζουν σημαντικά το ρόλο των Πολυτεχνείων και τους δίνουν νέες προοπτικές.






Έξω οι φοιτητές… μέσα ο Υπουργός.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 11, 2018 Rating: 5 Οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών κυρίως, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από την Ακαδημία προκειμένου να μεταφέρουν τις αντιρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: