728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Πακέτα βοήθειας για άπορες οικογένειες



Συνεχίζεται η συνεργασία της Π.Ε Πρέβεζας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 6η παραλαβή πακέτων βοήθειας για τις άπορες οικογένειες του Νομού. Τα πακέτα αποτελούνται κυρίως από τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και διανέμονται, προσφέροντας ανακούφιση, σε 94 οικογένειες του Νομού Πρέβεζας, που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.
Το πρόγραμμα, που γίνεται με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κου Στράτου Ιωάννου σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, τη Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων, υλοποιείται με επιτυχία για 6 μήνες και θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο του 2018 μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη με τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
Οι ημερομηνίες επόμενης παραλαβής είναι 28 Ιουνίου, 26 Ιουλίου, 30 Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου και 20 Δεκεμβρίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος, δήλωσε ότι είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε που δίνει μια ανάσα στις οικογένειες του Νομού που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ευχαρίστησε θερμά τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ που παρέχει τη βοήθεια, καθώς και τη Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων που έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της διανομής των αγαθών, ώστε να γίνεται σωστά και με διαφάνεια και ιδιαιτέρως το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο και τους κ. Κίτσιο Σοφοκλή και κ. Μάρη Κωνσταντίνο από τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων αντίστοιχα.


Πρέβεζα: Πακέτα βοήθειας για άπορες οικογένειες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 29, 2018 Rating: 5 Συνεχίζεται η συνεργασία της Π.Ε Πρέβεζας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: