728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το αίτημα της Πάργας δια Σπύρου Πηγή!




Έναν πλήρη φάκελο παρέδωσε στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο πρώην Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής και ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Τάσος Παπανικολάου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα.

Ο φάκελος περιέχει το αίτημα για την δημιουργία αυτόνομου Δήμου Πάργας, αίτημα που είχε τεθεί από την ανακοίνωση του Καλλικράτη.

Η Πάργα είναι ένα Ηπειρωτικό νησί, αναφέρουν οι εκπρόσωποι του μετώπου που έχει συγκροτηθεί από το 2010... Περικλείεται από το Νομό Θεσπρωτίας και ζητά την... διόρθωση του Καλλικράτη!

Πρόκειται για ένα ατόπημα, είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πηγής στον Υπουργό και πρέπει να διορθωθεί!

Πάντως αυτό που σχολιάστηκε και σχολιάζετε ιδιαίτερα, σε Πρέβεζα και Πάργα δεν ήταν η απάντηση του Υπουργού, αλλά η παρουσία του Σπύρου Πηγή... Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να κάνουν και εκλογικά σενάρια!



Το αίτημα της Πάργας δια Σπύρου Πηγή! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 15, 2018 Rating: 5 Έναν πλήρη φάκελο παρέδωσε στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο πρώην Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής και ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: