728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γιώργος Μουστάκας: “Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Απόλλωνα Πάργας”



Δηλώσεις έκανε μετά τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας κ. Γιώργος Μουστάκας, ο οποίος μίλησε για τη φετινή επιτυχημένα χρονιά της Πάργας, ενώ σχολίασε και το σημερινό ματς και την ήττα της ομάδας του.

Γιώργος Μουστάκας: Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Απόλλωνα Πάργας αλλά θα μπορούσε να ήταν πάρα πολύ καλύτερη εάν μας δινόταν ένα ματς μέσα στο Καναλάκι και θα περιμέναμε τους άλλους τέσσερις διεκδικητές της 1ης θέσης μέσα στην Πάργα με δυο αποτελέσματα.

Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε σε ένα πάρα πολύ ωραίο περιβάλλον ανάμεσα στους παίχτες και στις διοικήσεις και των δυο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν καλύτερη η Πρέβεζα, χωρίς να είχε τη μεγάλη φάση, ευτύχησε να προηγηθεί. Εμείς χάσαμε μια ευκαιρία από μια έξυπνη κίνηση του Παππά αλλά δυστυχώς δεν τελεσφόρησε. Από κει και πέρα νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι, πιστεύω τουλάχιστον, χάσαμε ένα γκολ με τον Σάκη τον Μηλιώνη, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, από αυτά που πλέον δε μπορεί να χάσει κανείς σήμερα στο ποδόσφαιρο αυτό. Διεκδικήσαμε κάτι περισσότερο, δυστυχώς όμως μείναμε εκεί, χάσαμε, πήραμε αυτό που μας άξιζε και φύγαμε. Μην ξεχνάμε όμως ότι σήμερα κατεβήκαμε με δυο σημαντικά προβλήματα, ίσως τους δυο καλύτερους παίχτες στην κατηγορία στις θέσεις τους και δυο παίχτες, ο Δημήτρης Παππάς και ο Βασίλης ο Μάρκου, ήταν δώδεκα μέρες χωρίς προπόνηση. Εκείνο που θέλω να πω μονάχα είναι respect στους παίχτες μου και για την συμπεριφορά τους την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική γιατί προκληθήκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό από ορισμένους κακούς φιλάθλους της Πρέβεζας. Προς τιμήν της το συμβούλιο, οι παίχτες, ο προπονητής και οι υπόλοιποι φίλαθλοι ήταν άριστοι. Σεβασμός στους παίχτες μου και για την απόδοση όλη τη χρονιά, αυτό μας το έχουν καταμαρτυρήσει άπαντες και μας εμπνέει.»


Γιώργος Μουστάκας: “Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Απόλλωνα Πάργας” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 06, 2018 Rating: 5 Δηλώσεις έκανε μετά τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας κ. Γιώργος Μουστάκας, ο οποίος μίλησε για τη φ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: