728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από σήμερα Τετάρτη, η επίσημη πρώτη για "Προϊόντα Γάλακτος Σουλίου"



Αγαπητοί φίλοι!

Αισίως η παραγωγή μας ξεκινάει και τα προϊόντα μας θα είναι στη διάθεση σας από αύριο Τετάρτη 16/5 στα συνεργαζόμενα καταστήματα στους δήμους Σουλίου, Ηγουμενίτσας και Πάργας.

Στα ψυγεία θα βρείτε τις πρώτες μέρες, φρέσκο γάλα αγελαδινό πλήρες 3,7% και ελαφρύ 1,5%,τις κρέμες βανίλια, σοκολάτα και το παραδοσιακό μας ρυζόγαλο.

Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά. Με την πρώτη ύλη, το γάλα, να περνάει σε όλα της τα στάδια από τα χέρια μας, από την καλλιέργεια της γης μέχρι και το άρμεγμα, δεσμευόμαστε για μία πλήρη γευστική και θρεπτική εμπειρία.Προϊόντα από τον τόπο μας για τον τόπο μας!

Λίγα λόγια για το εγχείρημα:

Χρόνια τώρα παράγουμε γάλα υψηλής θρεπτικής αξίας από τα δικά μας ζώα σε μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα, ταϊσμένα με τροφές δικής μας παραγωγής, ελεγμένες από το αρχικό έως το τελικό στάδιο παραγωγής τους. Καθημερινά μεταφέρουμε φρέσκο γάλα στις εγκαταστάσεις μας όπου εκεί το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα του χαρίσει τη φροντίδα που του αξίζει.

Με υπερσύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας αλλά και σεβασμό στην παράδοση και στις γεύσεις που μεγαλώσαμε, με κύριο μέλημα την τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών, παράγονται τα προϊόντα μας. Μοναδική μας συνταγή η αγάπη μας για τη φύση και το μεράκι μας για τα ζώα.

Προϊόντα που παράγονται καθημερινά για να φτάνουν πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα στο τραπέζι σας.

Από το Α ως το Ω δικά μας!



Από σήμερα Τετάρτη, η επίσημη πρώτη για "Προϊόντα Γάλακτος Σουλίου" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018 Rating: 5 Αγαπητοί φίλοι! Αισίως η παραγωγή μας ξεκινάει και τα προϊόντα μας θα είναι στη διάθεση σας από αύριο Τετάρτη 16/5 στα συνεργαζόμενα ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: