728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τιμήθηκε η εργατική πρωτομαγιά




Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή στην συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων προκειμένου να τιμήσει την εργατική πρωτομαγιά.

Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου χαιρέτισαν εκπρόσωποι από μαζικούς φορείς και Πρωτοβάθμια σωματεία.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Κυριάκο Ιωαννίδη μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Εκ μέρους του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Αγόρος Ηλίας.

Εκ μέρους των αυτοαπασχολούμενων της πόλης χαιρετισμό απεύθυνε ο Λέτσιος Δημήτρης μέλος του Σωματείου Μηχανικών Αυτοκινήτων.

Ιδιαίτερο χρώμα, όπως σημειώνει το ΕΚΙ σε ανακοίνωσή του, έδωσαν στην απεργιακή συγκέντρωση οι χαιρετισμοί δύο οικονομικών μεταναστών, μέλη Πρωτοβάθμιων Σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Εκ μέρους των μεταναστών από την Αλβανία χαιρέτισε ο Λάμπι Αρμάντο μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων. Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυνε Πακιστανός εργάτης μέλος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων ποτών του νομού.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου απευθύνει κάλεσμα στους Εργατοϋπάλληλους του Νομού, να συμμετάσχουν στη συγκρότηση επιτροπής Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ την Τετάρτη 8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στο Άκτιο στις 13 Μαΐου.



Τιμήθηκε η εργατική πρωτομαγιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 01, 2018 Rating: 5 Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή στην συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων προκειμένου να τιμήσει την...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: