728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το ήθελε περισσότερο … Στον 7ο Ουρανό και στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου



Τελικός για γερά νεύρα ήταν αυτός των play-off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που διεξήχθη στο γήπεδο του Καναλακίου ανάμεσα στον πρώτο της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αχέροντα Καναλακίου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Η Ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου διαθέτοντας μέταλλο νικητή, απέδειξε πως επάξια βρέθηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αφού ακόμα και όταν βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο λίγο πριν το τέλος του αγώνα κατάφερε να στείλει στο ναδίρ τους αντιπάλους της οι οποίοι ήδη είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν.

Ο ΠΑΣ Αχέρων έδειξε από την αρχή του αγώνα πως το ήθελε περισσότερο αφού πήγε με προβάδισμα ενός γκολ στα αποδυτήρια (1-0 Τζίμας),

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε δυνατά και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή ισοφαρίζοντας στο 67′ σε 1-1 με γκολ του Ρούγκι, ενώ στο 89′ προηγήθηκε με γκολ του Ντέτσικα και εκεί όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας είχε τελειώσει.

Ο ΠΑΣ Αχέρων όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και με γκολ λύτρωση του Έλεζι στο 96′ , η ομάδα πέταξε στον 7ο Ουρανό χαρίζοντας τεράστια ικανοποίηση και χαρά στους φιλάθλους της.

Αναλυτικό Ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε λίγη ώρα στο αθλητικό site της Βορειοδυτικής Ελλάδας sportime24.gr


Το ήθελε περισσότερο … Στον 7ο Ουρανό και στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 12, 2018 Rating: 5 Τελικός για γερά νεύρα ήταν αυτός των play-off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που διεξήχθη στο γήπεδο του...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: