728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

3,5 εκ. ευρώ για τη σύνδεση του Σουλίου με την Εγνατία ενέκρινε η Περιφέρεια Ηπείρου




Νέο πρόγραμμα έργων αποκατάστασης και βελτίωσης των υποδομών στις Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου
Νέο εκτεταμένο πρόγραμμα έργων, που αφορούν αποκαταστάσεις ζημιών, συντηρήσεις και ανακατασκευή του οδικού δικτύου προωθείται προς υλοποίηση στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, με αποφάσεις που έλαβε στη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Αναλυτικά:
Στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
Νέα μεγάλα οδικά έργα

Ένα έργο που αποτελούσε αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων των αποδήμων Σουλιωτών, οδεύει πλέον σε υλοποίηση. Πρόκειται για την «αποκατάσταση - βελτίωση της επαρχιακής οδού από κόμβο Εγνατίας οδού - Αγία Κυριακή - Ιερός χώρος Σουλίου», προϋπολογισμού 3.500.000 €, για την οποία σήμερα η Ο.Ε. ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου.

Επίσης εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση οδού προς Σαγιάδα - Κάτω Αετό – Σύνορα», προϋπολογισμού 1.100.000 € και αναδείχτηκε ο ανάδοχος για τη «Βελτίωση εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας», προϋπολογισμού 345.000 €.

Εκτός αυτών εγκρίθηκε η υλοποίηση του έργου «Κατασκευή τοιχείου ανάσχεσης στην περιφερειακή οδό Παραμυθιάς», προϋπολογισμού 74.400 € και αναδείχτηκε ανάδοχος για το έργο «Αποκατάσταση οδού Πλαταριά – Φασκομηλιά Νομού Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 45.000 €.



3,5 εκ. ευρώ για τη σύνδεση του Σουλίου με την Εγνατία ενέκρινε η Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 20, 2018 Rating: 5 Νέο πρόγραμμα έργων αποκατάστασης και βελτίωσης των υποδομών στις Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου Νέο εκτεταμένο πρόγραμμα έργων, πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: