728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συλλήψεις σε Γιάννινα, Μέτσοβο κι Άρτα




Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Χθες το μεσημέρι, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 44 και 32 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Χθες το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, αφού έθραυσε με μεταλλικό αντικείμενο τη τζαμαρία της κύριας εισόδου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Χθες το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 38, 62 και 38 ετών, διότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Άρτας διάφορα προϊόντα.

Χθες το μεσημέρι, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Συλλήψεις σε Γιάννινα, Μέτσοβο κι Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018 Rating: 5 Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: