728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μουστάκας: «Ήμασταν κατά κράτος καλύτερη ομάδα αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»



Μετά τον αγώνα Πας Αχέρων Καναλακίου vs Απόλλων Πάργας  ο προπονητής του Απόλλων κ. Μουστάκας προέβη σε δηλώσεις, όπου είπε τα εξής:

«Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου όπου ήταν πραγματικοί μάγκες, μάγκες με όλη τη σημασία της λέξεως, και στην ποιότητα του παιχνιδιού τους και στο πάθος και στην θέληση. Παίξαμε ένα καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ίσως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι με μια ομάδα όπου ήταν ισάξια μας και αντάξια μας. Παίξαμε καταπληκτικά δυστυχώς ατυχήσαμε να έχουμε πέντε τελικές προσπάθειες μόνοι μας χωρίς πίεση και σκοράραμε μόνο μια φορά. Ο αντίπαλος με μια φάση βρέθηκε μέσα στην εστία μας και ισοφάρισε και από εκεί και πέρα νομίζω ότι σε όλο το ματς είχε μόνο άλλο ένα σουτ. Ήμασταν κατά κράτος καλύτερη ομάδα αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σημασία έχει ότι το απόλαυσε ο κόσμος και παίξανε οι δυο καλύτερες ομάδες κατά τεκμήριο του δευτέρου γύρου της κατηγορίας και ήταν πραγματικά διαφήμιση για το ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Αυτή τη στιγμή ο Αχέροντας για να μην υπάρξουν πλέι οφ πρέπει να έχει μόνο νίκη και πάει να πάρει την νίκη μέσα στην Πλαγιά η οποία είναι μια σκληρή έδρα αλλά από εκεί και πέρα θα δούμε στις 18:00 το επόμενο Σάββατο αν θα υπάρξουν μπαράζ ή όχι.

Δεν είχαμε στόχο την άνοδο και το ξέρετε αυτό πολύ καλά, ούτε προετοιμασία κάναμε και ξεκινήσαμε πιο αργά από όλες τις άλλες ομάδες. Ευτυχώς για μας όμως στον δεύτερο γύρο έγινε μια εκπληκτική πορεία της ομάδας που δεν έχει ξαναγίνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας και τρώγοντας θα έρθει η όρεξη, από εκεί και πέρα θα το δούμε.»


Μουστάκας: «Ήμασταν κατά κράτος καλύτερη ομάδα αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 14, 2018 Rating: 5 Μετά τον αγώνα Πας Αχέρων Καναλακίου vs Απόλλων Πάργας  ο προπονητής του Απόλλων κ. Μουστάκας προέβη σε δηλώσεις, όπου είπε τα εξής: «Κατ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: