728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο υποδέχεται τον διάσημο κινηματογραφιστή Στίβεν Μπερνστάιν



Τον διεθνούς φήμης κινηματογραφιστή και ένθερμο υποστηρικτή της ελληνικής βιομηχανίας οπτικοακουστικών και κινηματογραφικών παραγωγών Στίβεν Μπερνστάιν πρόκειται να υποδεχθεί το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στις 3 Μαΐου. Η τριήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα, την οποία διοργανώνει το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, συμπεριλαμβάνει τη διοργάνωση ενός ανοικτού σεμιναρίου στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επίκουρος καθηγητής Γιάννης Δεληγιάννης, μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου «το σεμινάριο έχει σχεδιασθεί ειδικά για τους φοιτητές του Ιονίου, αλλά είναι ανοικτό και στους ανεξάρτητους δημιουργούς οι οποίοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ελεύθερα».

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Στίβεν Μπερνστάιν, περιλαμβάνονται, παράλληλα, συναντήσεις με τις πρυτανικές αρχές και τους καθηγητές των Τμημάτων και μια ειδική συνάντηση, με τους φοιτητές της Σχολής Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, καθηγητής Νικόλαος Κανελλόπουλος «η επίσκεψη του Στίβεν Μπερνστάιν είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για το ίδρυμα και τη σχολή οπτικοακουστικών τεχνών στην οποία εντάσσονται το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών. Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να αποτελέσει το έναυσμα για ουσιαστική συνεργασία και μετάδοση της γνώσης, για την ανταλλαγή εμπειρίας και για τη δημιουργία ενός διεθνούς καλλιτεχνικού οικοσυστήματος παραγωγής περιεχομένου».


Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο υποδέχεται τον διάσημο κινηματογραφιστή Στίβεν Μπερνστάιν Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018 Rating: 5 Τον διεθνούς φήμης κινηματογραφιστή και ένθερμο υποστηρικτή της ελληνικής βιομηχανίας οπτικοακουστικών και κινηματογραφικών παραγωγών Στί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: