728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξάρα από τον Απόλλων Πάργας στον Ηρακλή Αγ. Γεωργίου



Διεξήχθη εχτές Σάββατο 21 Απρίλιου 2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας ο αγώνας της 30ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλων Πάργας και τον φιλοξενούμενο Ηρακλή Αγίου Γεωργίου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 6-1, ενώ οδεύουν και στα μπαράζ ανόδου μιας και ο Πας Αχέρων ηττήθηκε από τον Α.Ο. Πλαγιάς . Από την άλλη ο Ηρακλής βρίσκεται στην τροχιά τον Play Out μαζί με Α.Ε. Πρέβεζας, Φουρτούνα Βαλανιδοράχης και Ερμή Καναλίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα με τον Έξαρχο Ν. και έκαναν το 0-1 με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Βέκιο. Ο ίδιος παίχτης σκόραρε και για το 2-1 δίνοντας προβάδισμα στον αγώνα. Ο αρχηγός της ομάδας Μηλιώνης σκόραρε για το 3-1 ενώ την τελευταία πινελιά του στο πρώτο ημίχρονο έβαλε ο Μπέλλος που βρήκε δίχτυα για το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο συνήθης ύποπτος Παππάς διαμόρφωσε το 5-1 και το τελικό 6-1 του αγώνα πέτυχε ο Γκιζγκιζγιάν, κρατώντας το θετικό σερί της ομάδας εφόσον ακόμη δεν έχει ηττηθεί στο Β γύρο του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι.- ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΖΕΡΗΣ, ΜΑΡΚΟ, KALAJ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΜΑΡΚΟΣ(46’ GOGA), ΤΟΡΕ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(46’ NΤΙΣΙΟΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(46’ ΠΑΠΠΑΣ), ΒΕΚΙΟΣ(46’ ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ), ΜΠΕΛΛΟΣ, ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΡΙΖΟΣ, ΤΣΑΠΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(46’ ΒΛΑΧΟΣ), ΛΙΟΝΤΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ Ν., ΡΑΜΑΙ, ΕΞΑΡΧΟΣ Κ., ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΓΑΚΗΣ.







Εξάρα από τον Απόλλων Πάργας στον Ηρακλή Αγ. Γεωργίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 22, 2018 Rating: 5 Διεξήχθη εχτές Σάββατο 21 Απρίλιου 2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας ο αγώνας της 30ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: