728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από την Συρία ολομόναχα στα Γιάννινα.. Αναζητείται ίδρυμα για δύο αδερφάκια!




To πιο σκληρό πρόσωπο έδειξε η ζωή σε δύο παιδάκια που από την Συρία βρέθηκαν τελικά ολομόναχα στα Γιάννινα, με τους υπεύθυνους να αναζητούν πλέον ίδρυμα για την στέγασή τους! Σίγουρα δεν είναι τα μόνα.. Τα δύο αδερφάκια έχασαν την μητέρα τους στην πατρίδα τους. Συνοδευόμενα από τον πατέρα τους πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς.. Μετά από ταλαιπωρία πολλών μηνών κατάφεραν να βρουν καταφύγιο σε μία από τις δομές των Ιωαννίνων.

Τα δυσκολότερα όμως ήταν πίσω τους. Ο μοναδικός άνθρωπος που είχαν, ο πατέρας τους δηλαδή, τα εγκατέλειψε προκειμένου να συνεχίσει την ζωή του χωρίς «υποχρεώσεις».

Με εντολή του εισαγγελέα τα δύο παιδάκια, ηλικίας έξι κι επτά ετών, μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας.

Όμως παραμένουν στην Κλινική εδώ και μερικές ημέρες και θα φιλοξενούνται εξ ανάγκης στο χώρο του Νοσοκομείου, ωσότου βρεθεί ίδρυμα για την φιλοξενία τους.

Οι αρχικές επαφές που έγιναν δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς ήταν αδύνατο να φιλοξενηθούν και τα δύο αδελφάκια στην ίδια δομή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με άλλο ίδρυμα στη χώρα προκειμένου να φιλοξενηθούν και να συνεχίσουν να έχουν το ένα το άλλο.

Φαίνεται ότι είναι θέμα λίγων ημερών πλέον ώστε τα δύο παιδάκια, που ασφυκτιούν στους χώρους του Νοσοκομείου και συχνά με τις φωνές και το παιχνίδι τους μπορεί να προκαλούν δυσφορία, να βρουν ένα ζεστό καταφύγιο για να συνεχίσουν την ζωή τους.

Προς το παρόν οι άνθρωποι του Νοσοκομείου, από την διοίκηση μέχρι και το προσωπικό προσπαθούν να τα εφοδιάσουν με παιχνίδια και άλλα απαραίτητα αντικείμενα ώστε να περνούν κάποιες ώρες της μέρας.



Από την Συρία ολομόναχα στα Γιάννινα.. Αναζητείται ίδρυμα για δύο αδερφάκια! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 24, 2018 Rating: 5 To πιο σκληρό πρόσωπο έδειξε η ζωή σε δύο παιδάκια που από την Συρία βρέθηκαν τελικά ολομόναχα στα Γιάννινα, με τους υπεύθυνους να αναζητ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: