728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού στα προημιτελικά του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος



Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού συνεχίζοντας τις φετινές της νίκες επικράτησε σήμερα Τρίτη 24-4-2018 του ΓΕΛ Πελοπίου Ηλείας με σκόρ 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού <<Κατερίνα Θάνου>> ,σε ένα κατάμεστο γήπεδο από μαθητές των σχολείων που απόλαυσαν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος η ομάδα του ΓΕΛ Θεσπρωτικού θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε παιχνίδι εκτός έδρας(εκρεμεί παιχνίδι δύο νομών).

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας για αυτή τους την επιτυχία ,εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η ομάδα να συνεχίσει ακόμη για υψηλότερους στόχους.


Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού στα προημιτελικά του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 24, 2018 Rating: 5 Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού συνεχίζοντας τις φετινές της νίκες επικράτησε σήμερα Τρίτη 24-4-2018 του ΓΕΛ Πε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: