728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νησιώτικο σκηνικό στην Πάργα

Η πολύχρωμη πόλη της Ηπείρου αποκαλύπτεται - Δείτε τις φωτογραφίες





Δεν χρειάζεσαι καράβι για να φτάσεις στην Πάργα- αν και όλη η εικόνα της σε παραπέμπει σε νησί, την ώρα που το πλοίο δένει στο λιμάνι και οι επισκέπτες αντικρίζουν τον προορισμό τους από το κατάστρωμα.

Βρίσκεται στην Ήπειρο, στη δυτική Ελλάδα, κι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα αυτής της πλευράς της Ελλάδας. Η παραθαλάσσια κωμόπολη, στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 140 μέτρων και φτάνει μέχρι τα παράλια του Ιονίου Πελάγους.

Αγαπημένος τουριστικός προορισμός, συνδυάζει χρωματιστά σπίτια, σοκάκια που θυμίζουν νησί, αρχοντική ατμόσφαιρα και θέα στο Νησί της Παναγιάς, με το επιβλητικό κάστρο της να «επιβλέπει».

Μικρές παραλίες, φυσικοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά, άλλοτε με άμμο, άλλοτε με βότσαλο, αντανακλούν το μπλε του ουρανού κάτω από καταπράσινους λόφους. Και η Πάργα, σαν καρτ ποστάλ από κυκλαδίτικο νησί, προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν μία άλλη πλευρά της άγριας αλλά πάντα συναρπαστικής και πολυποίκιλης Ηπείρου.








Νησιώτικο σκηνικό στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018 Rating: 5 Η πολύχρωμη πόλη της Ηπείρου αποκαλύπτεται - Δείτε τις φωτογραφίες Δεν χρειάζεσαι καράβι για να φτάσεις στην Πάργα- αν και όλη η...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: