728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο Δήμο Πάργας παραδίδονται το Νοέμβριο του 2019 οι κατασκηνώσεις της Λούτσας



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα, να προχωρήσει ο Δήμος σε σύνταξη συμβολαιογραφικής πράξης με το ΤΥΠΕΤ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας) και το Νοέμβριο του 2019 να περιέλθουν οι παιδικές κατασκηνώσεις της Λούτσας στην κατοχή και τη δικαιοδοσία του Δήμου.


Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Δ.Ε. Φαναρίου, για μία έκταση-φιλέτο, από τις ομορφότερες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, με πνεύμονες πρασίνου και “σμαραγδένιες” παραλίες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου.

Ο Δήμος Πάργας και το ΤΥΠΕΤ από τη στιγμή που είχε λήξει η σύμβαση παραχώρησης, βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε συμβιβαστική λύση, έπειτα από τη συνάντηση των δύο πλευρών, ενώπιον της αναπληρώτριας Υπουργού Θεανούς Φωτίου, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη κα Φωτίου σε ρόλο μεσολαβητή.

Η απόφαση που πάρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ομόφωνη, ωστόσο η Λαϊκή Συσπείρωση μετέφερε τις ενστάσεις της για σεβασμό του χώρου και του πρασίνου και για αξιοποίηση από το Δήμο με σκοπό να υπάρχουν τουριστικές υπηρεσίες για τον μεροκαματιάρη και τον εργαζόμενο, ώστε να μπορεί να κάνει φθηνές διακοπές.

Οι εκπρόσωποι της Λ.Σ. ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους πως δε ανεχθούν να γίνει ξεπούλημα της όμορφης έκτασης, για χάρη επιχειρηματικών συμφερόντων.


Στο Δήμο Πάργας παραδίδονται το Νοέμβριο του 2019 οι κατασκηνώσεις της Λούτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 12, 2018 Rating: 5 Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα, να προχωρή...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: