728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Κώστα Μπάρκα για το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας και τον Βασίλη Κυριακίδη



Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας:


“Η κατάκτηση της Τρίτης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής CanSat in Greece από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας και η κατάκτηση της Πρώτης θέσης στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Πυγμαχίας από τον μαθητή του 1ου ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας, Βασίλη Κυριακίδη, αποτελούν δυο σπουδαίες επιτυχίες, που έκαναν περήφανους τους πολίτες του Ν. Πρεβέζης, καθώς μάς γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον της νέας γενιάς.

Οι μαθητές των δύο σχολείων αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες συστηματικής προσπάθειας υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Στην προσπάθειά τους αυτή διέθεσαν τον ελεύθερό τους χρόνο και έκαναν πολλές θυσίες.

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τους μαθητές από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας και τον μαθητή του 1ου ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας, Βασίλη Κυριακίδη, για τις διακρίσεις τους. Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας, καθώς και τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας, που πίστεψαν στις ικανότητες των μαθητών και στήριξαν τις προσπάθειές τους με την ηθική τους συμπαράσταση.

Εύχομαι στους μαθητές υγεία, καλή σχολική πρόοδο και πολλές επιτυχίες”.



Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Κώστα Μπάρκα για το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας και τον Βασίλη Κυριακίδη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 27, 2018 Rating: 5 Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας: “Η κατάκτηση της Τρίτης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: