728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συλλυπητήρια μηνύματα από τους βουλευτές Κ. Μπάρκα και Σ. Γιαννάκη για το θάνατο του Δημήτρη Λούπα



Συλλυπητήρια του βουλευτή Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Λούπα

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Λούπα εξέφρασε ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Ο Κώστας Μπάρκας δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τη θλίψη όταν ένας άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ο Δημήτρης Λούπας υπηρέτησε με συνέπεια τα πιστεύω του και τη δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».


Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Δημήτρη Λούπα

"Καλό δρόμο φίλε Τάκη!Είναι απ' αυτά που ακούς και δεν θέλεις να πιστέψεις! Θα λείψεις πολύ στην πόλη μας, σε όλους μας, αλλά κυρίως στην αγαπημένη σου οικογένεια. Το νήμα της ζωής σου κόπηκε ξαφνικά και απότομα πάνω στο καθήκον σου το δημοσιογραφικό. Γιατί αυτό ήσουν πάντα: δημοσιογράφος όχι μόνον εξ επαγγέλματος, αλλά μέχρι το μεδούλι σου.Είχες πάντα ισχυρή άποψη και θέση.Βαθιά συνειδητοποιημένος πολιτικά- αν και σε διαφορετικό από εμένα χώρο- δεν απεμπόλησες ποτέ τις δικές σου αξίες. Με υπομονή αλλά και πείσμα προσέφερες στην πόλη μας που τόσο αγάπησες. Το βλέμμα σου ήταν πάντα στραμμένο στις αγωνίες αυτού του τόπου. Σε βασάνιζε και σε απασχολούσε το συλλογικό καλό. Φιλοπερίεργος από τη φύση σου, έψαχνες πίσω από την εικόνα την αιτία των πραγμάτων και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα. Ήθελες να προσφέρεις και μπορούσες να προσφέρεις, με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο, για πολλά ακόμα χρόνια. Λάτρευες τη ζωή και την ρουφούσες κάθε μέρα. Έκαιγες το κερί και από τις δύο μεριές και το έκαψες γρήγορα. Έφυγες νωρίς , μόλις στα 60 σου χρόνια, έχοντας όμως ζήσει μια ζωή γεμάτη. Καλό ταξίδι! ...και να μας στέλνεις από εκεί πάνω και κανένα ρεπορτάζ!

Φίλε μου "...όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα 'ναι αργά ...δεύτερη ζωή δεν έχει..." Καλό σου ταξίδι Τάκη."



Συλλυπητήρια μηνύματα από τους βουλευτές Κ. Μπάρκα και Σ. Γιαννάκη για το θάνατο του Δημήτρη Λούπα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018 Rating: 5 Συλλυπητήρια του βουλευτή Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Λούπα Τα θερμά του συλλυπητήρια γ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: