728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βουλευτικοί πανηγυρισμοί...




"Τα είχαμε πει. Όχι μόνο δεν έκλεισε το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, παίρνει και +10 θέσεις εισακτέων! 260 θέσεις του χρόνου από 250 πέρσι.

Οι ταμπέλες "ΚΛΕΙΣΤΟΝ" αλά Διαμαντοπούλου και Αρβανιτόπουλου διαψεύστηκαν όπως πάντα.

Η μετάβαση στον Ενιαίο Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης και στο νέο τμήμα Πανεπιστημιακού επιπέδου δεν θα γίνει βίαια αλλά μεταβατικά διασφαλίζοντας φοιτητές, εργαζόμενους και υποδομές".

Τα παραπάνω ανήρτησε ο νεαρός βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία αυτών που παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα στο Facebook..

Εντάξει, το νεαρό της ηλικίας του επιτρέπει και τους ενθουσιασμούς και τους πανηγυρισμούς!! Δέκα φοιτητές παραπάνω είναι αυτοί..

Επί τη ευκαιρία... Μήπως γνωρίζει ο βουλευτής πόσοι από τους εισαχθέντες στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας μένουν τελικά στη Σχολή τους και στην πόλη; Αν το μάθει μάλλον θα απογοητευθεί και οι τόνοι του πανηγυρικού θα πέσουν!


Βουλευτικοί πανηγυρισμοί... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2018 Rating: 5 "Τα είχαμε πει. Όχι μόνο δεν έκλεισε το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, παίρνει και +10 θέσεις εισακτέων! 260 θέσεις του χρόνου από 250 πέρσι. Οι ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: