728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δύο λεωφορεία για την μετακίνηση ΑμΕΑ




Στην προμήθεια δύο νέων οχημάτων – λεωφορείων προχωρούν οι Σύλλογοι γονέων- φίλων ΑμεΑ «Αγία Θεοδώρα» και «Αγκαλιά», μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης της σχετικής πράξης από τον Περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη.

Η πράξη «Προμήθεια 2 Οχημάτων - Τύπου MINI BUS για τη μεταφορά των ατόμων ΑΜΕΑ», προϋπολογισμού 183.000 ευρώ, αφορά τα Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας που είναι ενταγμένα και χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. "Ήπειρος" για την ασφαλή μετακίνηση του συνόλου των ατόμων ΑμεΑ που φιλοξενούνται στους δύο συλλόγους.

Στο πλαίσιο της πράξης θα γίνει προμήθεια δύο νέων οχημάτων - λεωφορείων με τα εξής ελάχιστα χαρακτηριστικά: Για το σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες νομού Άρτας «Αγία Θεοδώρα» το όχημα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 16 θέσεις καθήμενων, 1 θέση συνοδηγού, την θέση του οδηγού και χώρο για 1 αμαξίδιο. Για το σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Αγκαλιά» όπου φιλοξενεί περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα, το όχημα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 7 θέσεις καθήμενων, 1 θέση συνοδηγού, την θέση του οδηγού και χώρο για 3 αμαξίδια.

Φορέας υλοποίησης της πράξης είναι ο Δήμος Νικολάου Σκουφά.



Δύο λεωφορεία για την μετακίνηση ΑμΕΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018 Rating: 5 Στην προμήθεια δύο νέων οχημάτων – λεωφορείων προχωρούν οι Σύλλογοι γονέων- φίλων ΑμεΑ «Αγία Θεοδώρα» και «Αγκαλιά», μετά την υπογραφή τη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: