728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μήνυμα κατά της ένοπλης βίας οι εμφανίσεις τη βραδιά των Όσκαρ

Ειδικές καρφίτσες έχουν ήδη ετοιμαστεί και σταλεί στους σταρ του Χόλιγουντ


Ένα κοινό «αξεσουάρ», μικρό αλλά με σημαντικό μήνυμα θα φορούν όσοι βρεθούν στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Μετά την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση σε λύκειο της πόλης Πάρκλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Everytown for Gun Safety η οποία υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων και τάσσεται κατά της ένοπλης βίας, δημιούργησε ειδικές καρφίτσες για τους διάσημους που θα παραστούν στη βραδιά απονομής των σημαντικότερων βραβείων του Χόλιγουντ την Κυριακή.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο το The Hollywood Reporter, οι καρφίτσες έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και έχουν αποσταλεί σε βασικά πρακτορεία που εκπροσωπούν ταλέντα του Χόλιγουντ, ώστε να μπορούν να παραδοθούν στους διάσημους προτού φτάσουν στο κόκκινο χαλί.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό ποια μορφή θα έχουν οι καρφίτσες, το The Hollywood Reporter εικάζει ότι θα φέρουν το σύνθημα της οργάνωσης Everytown for Gun Safety, #NeverAgain.


Με μήνυμα κατά της ένοπλης βίας οι εμφανίσεις τη βραδιά των Όσκαρ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 03, 2018 Rating: 5 Ειδικές καρφίτσες έχουν ήδη ετοιμαστεί και σταλεί στους σταρ του Χόλιγουντ Ένα κοινό «αξεσουάρ», μικρό αλλά με σημαντικό μήνυμα θα φορ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: