728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γαστρονομικές περιπλανήσεις στην Πάργα



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Σεμινάριο Μαγειρικής με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά τόσο στην Πάργα όσο και στην ευρύτερη περιοχή από το Chef Club και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΦΑΣΜΑ.

Η ανταπόκριση από τους τοπικούς φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν άμεση και η συμμετοχή του κ. Ζήκου , προϊστάμενου ΕΦΕΤ, καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου πολύ διαφωτιστική που με τις εύστοχες παρεμβάσεις του διασαφήνιζε τη νομοθεσία η οποία διέπει την Υγιεινή και την Ασφάλεια τροφίμων.

Οι συμμετέχοντες, που ο αριθμός τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα πως προετοιμάζονται και παρασκευάζονται πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής δίνοντας έμφαση σε προϊόντα τοπικών παραγωγών με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη της ταυτότητας στον χώρο της Γαστρονομίας αλλά και τις νέες τάσεις του καφέ καθώς και την παρασκευή Cocktail.

Οι επιχειρηματίες του Τουρισμού που συμμετείχαν στο σεμινάριο, Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης, έφυγαν ενθουσιασμένοι από την παρουσία ανθρώπων καταξιωμένων στον χώρο της εστίασης όπως είναι ο κ. Τάσος Τόλης, επίτιμος πρόεδρος του Chef Club, ο Θανάσης Βρεττός, ο Στέλιος Δίγκας, ο Barista Τιτόπουλος Κωνσταντίνος και ο Διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Train the Trainers της International Bartenders Assosiation Γιάννης Ζαχόπουλος







Γαστρονομικές περιπλανήσεις στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018 Rating: 5 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Σεμινάριο Μαγειρικής με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» που διοργανώθηκε για πρώτη ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: