728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβεία ανακύκλωσης δια χειρός Σάκη!



Δύο σχολεία των Ιωαννίνων πρώτευσαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ανακύκλωσης.. Και παρέλαβαν τα βραβεία δια χειρός... Σάκη!

Σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανακηρύχθηκε σε "πρεσβευτή" της ανακύκλωσης κι αυτός με την σειρά του βράβευσε τους μαθητές που πρώτευσαν στον μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Στις δύο πρώτες θέσεις του διαγωνισμού αυτού βρέθηκαν σχολεία των Ιωαννίνων.

Την πρωτιά πήρε το Α3 του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων το οποίο συγκέντρωσε 487.181 συσκευασίες. Ο Διευθυντής του σχολείου Κώστας Καμπέρης και οι μαθητές έδειξαν ότι κατέχουν άριστα τα μυστικά της ανακύκλωσης... Το Α3 πέρα από τα δώρα θα ταξιδέψει στη Λαπωνία, στο χωριό του Άι Βασίλη.

Την δεύτερη θέση στον ίδιο διαγωνισμό κατέλαβε το Α3 του Λυκείου Κατσικά. Οι μαθητές του θα ταξιδέψουν για τέσσερις ημέρες στην Ρόδο!




Βραβεία ανακύκλωσης δια χειρός Σάκη! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2018 Rating: 5 Δύο σχολεία των Ιωαννίνων πρώτευσαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ανακύκλωσης.. Και παρέλαβαν τα βραβεία δια χειρός... Σάκη! Σε μεγάλη εκδήλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: