728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεκινά ΕΔΕ για την περίοδο Λιόλιου με απόφαση Νάστα στο Δήμο Πάργας – Όλα τα δεδομένα



Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης εσωτερικού τύπου, προκειμένου να γίνει η συλλογή στοιχείων για τη διαπίστωση της τέλεσης η μη, πειθαρχικού παραπτώματος από τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του Δήμου, που αφορά τις καταγγελίες πολίτη, κατά της δημοτικής αρχής περιόδου 2011-2014, αποφάσισε ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας με απόφασή του στις 21/3/2018.


Στα πλαίσια της ανωτέρω ΕΔΕ ζητείται επίσης από το Δήμαρχο να γίνει ο προσδιορισμός των προσώπων που τυχόν ευθύνονται, καθώς και η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτό έχει τυχόν τελεσθεί.

Η περίοδος 2011-2014 αφορά την περίοδο της δημαρχιακής θητείας του πρώην Δημάρχου Πάργας Θανάση Λιόλιου. Ο πολίτης με αρχικά Α.Γ. καταγγέλλει μία σειρά από αποφάσεις κακοδιαχείρισης -όπως υποστηρίζει- (μεταξύ άλλων η αγορά ενός μηχανήματος γκρέιντερ, το οποίο ελέγχεται αν πληρούσε τις προδιαγραφές ή όχι που απαιτούνταν, το περιστατικό εμπρησμού του δημαρχιακού αυτοκινήτου στην Καισαριανή, ένα μηχάνημα ανακύκλωσης κ.α.) την παραπάνω χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, σύμβουλοι της παράταξης του κ. Λιόλιου εκείνης της περιόδου υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί ένα είδος “πολιτικών αντιποίνων” του νυν Δημάρχου κατά του πρώην, λόγω των ενεργειών διερεύνησης της προηγούμενης θητείας του κου Νάστα, που είχε ξεκινήσει ο κ. Λιόλιος και υποστηρίζουν πως ο καταγγέλλων δεν είναι καν υπαρκτό πρόσωπο (κάτι φυσικά που δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται).

Το atpreveza.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη συγκεκριμένη υπόθεση, που φαίνεται πως θα “τραβήξει” για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.



Ξεκινά ΕΔΕ για την περίοδο Λιόλιου με απόφαση Νάστα στο Δήμο Πάργας – Όλα τα δεδομένα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5 Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης εσωτερικού τύπου, προκειμένου να γίνει η συλλογή στοιχείων για τη διαπίστωση της τέλεσης η μη,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: