728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους πρόσφυγες




Η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό υλοποιούν για το 2018 πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την οικονομική ενίσχυση προσφύγων και μεταναστών με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, επισκέφθηκαν το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων της IFRC στην Ελλάδα, κ. Niklas Otto Saxen, ο Συντονιστής του CTP από την πλευρά της IFRC στην Ελλάδα, κ. Vlad Sorin Cozma, και μέλη της ομάδας του CTP και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Π.Τ. Ιωαννίνων κ. Νικόλαο Γερασιμίδη και τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενημερώσουν για την πορεία του προγράμματος.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπαίδευση 15 Εθελοντών, καθώς και του προσωπικού του Π.Τ. Ιωαννίνων, η οποία περιελάμβανε ενημέρωση για τη φύση του προγράμματος, τις δράσεις για τις οποίες η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη καθώς και για θέματα ασφάλειας, προκειμένου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να συνοδεύουν την ομάδα του CTP στις δομές φιλοξενίας της περιοχής μας.



Ο Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους πρόσφυγες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018 Rating: 5 Η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό υλοποιούν για το 2018 π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: