728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπουδαία ευκαιρία από το ΥΠΕΣ για Πρέβεζα, Πάργα και Ζηρό για αναβάθμιση των παιδικών χαρών




Είχαμε αναφερθεί με αφορμή τις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ), στις δυνατότητες χρηματοδότησης των Δήμων Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού, μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” του ΥΠΕΣ.


Το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε και νέα πρόσκληση χρηματοδότησης με αποδέκτες τους Δήμους της χώρας, για την προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των Δήμων.

Το ύψος της χρηματοδότησης από το σχετικό κονδύλι του ΥΠΕΣ που μπορεί να αντλήσει ο Δήμος Πρέβεζας φτάνει τα 209.000 ευρώ, ο Δήμος Ζηρού τα 214.000 ευρώ και ο Δήμος Πάργας τα 212.000 ευρώ.

Είναι στο “χέρι” των Δήμων να εργαστούν μεθοδικά και να τα πάρουν αυτά τα χρήματα, τα οποία είναι πολύτιμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά του Νομού μας


Σπουδαία ευκαιρία από το ΥΠΕΣ για Πρέβεζα, Πάργα και Ζηρό για αναβάθμιση των παιδικών χαρών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 13, 2018 Rating: 5 Είχαμε αναφερθεί με αφορμή τις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ ), στις δυνατότητες χρηματοδότησης των Δήμων Πρέβεζας, Πάργ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: