728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οφθαλμίατρος στο ΚΥ Κόνιτσας




Η αρχή έγινε.. Το αίτημα των κατοίκων και των φορέων της Κόνιτσας για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας με οφθαλμίατρο έστω και μερικώς ικανοποιείται.

Στο Κέντρο Υγείας είχε γίνει δωρεά από τον Χρήστο Ζακόπουλο οφθαλμιατρικής μονάδας και στη συνέχεια ο Δήμος ζήτησε την λειτουργία του ιατρείου.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ανταποκρίθηκαν σε αυτό και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Κόνιτσας, οφθαλμίατρος θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, για το μήνα Μάρτιο η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2018 και για το μήνα Απρίλιο στις 25/04/2018. Για το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί από τον γιατρό η ημερομηνία επίσκεψης.
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, ευελπιστεί σε συνέχιση της καλής συνεργασίας, που άπτεται σε θέματα της αρμοδιότητάς τους και σε αύξηση των επισκέψεων του οφθαλμίατρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.




Οφθαλμίατρος στο ΚΥ Κόνιτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5 Η αρχή έγινε.. Το αίτημα των κατοίκων και των φορέων της Κόνιτσας για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας με οφθαλμίατρο έστω και μερικώς ικ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: