728x90 AdSpace

Ειδησεις

[recent][ticker2]
5 Μαρτίου 2018

Γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς «THE BACHELOR» σε Πάργα, Πρέβεζα,Σύβοτα, Αχέροντα , Ζαγόρια και Μετέωρα
Μια μεγάλη είδηση που αναμένεται να είναι ορόσημο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος μας, επιφύλασσε η ευρεία σύσκεψη για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Πάργα, με την παρουσία μεταξύ άλλων του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Στράτου Ιωάννου.


Κατά τη διάρκεια της συσκευής, οι εκπρόσωποι της Αpollo που είναι από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Σκανδιναβία, και φέρνει στην...Ήπειρο μας 50 χιλ. τουρίστες ανά έτος, ανακοίνωσε πως ο κολοσσός των τηλεοπτικών παραγωγών Warner Bros, επέλεξε την περιφέρεια μας για τα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς “THE BACHELOR” – “DE BACHELOR”.


Η σειρά που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες του πλανήτη, έχει προβάλει ήδη τους 2 πρώτους κύκλους έχοντας εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος κύκλος που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 27 Δεκεμβρίου 2017, περιλαμβάνει γυρίσματα από την Σκύρο και την Αθήνα. Η ιστορία περιγράφει έναν περιζήτητο εργένη που του δίνεται η ευκαιρία να βρει την αληθινή αγάπη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ξεκινώντας ένα ρομαντικό ταξίδι με κατεύθυνση ένα ελληνικό νησί θα γνωρίσει 25 υποψήφιες νύφες, όπου μέσα από διάφορες περιπέτειες και ρομαντικές συναντήσεις θα διαλέξει τη γυναίκα της ζωής του. Τα γυρίσματα των 20 επεισοδίων θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, στην ακτογραμμή Πρέβεζα Σύβοτα, τον Αχέροντα τα Ζαγόρια. Ο Αχέροντας πέρα από την φυσική ομορφιά ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες Ιππασίας και Ράφτινγκ που είναι απαραίτητα στις ανάγκες της εκπομπής. Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, όσο και οι εκπρόσωποι ξενοδόχων και εστίασης διαβεβαίωσαν την στήριξη με κάθε τρόπο στο όλο επιχείρημα, καθώς το υλικό, υψηλού επιπέδου, θα είναι στη διάθεση της περιφέρειας και των φορέων για την αξιοποίηση του. «Προσπαθούσαμε πολύ καιρό να προσελκύσουμε γυρίσματα ταινίας η τηλεοπτικών σώου στην περιοχή μας και εσείς μας το προσφέρεται στο πιάτο», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ιωάννου στους εκπροσώπους της Αpollo. Αντιπρόσωποι της παραγωγής θα επισκεφτούν ως τα μέσα του Μάρτη τους τόπους γυρισμάτων και καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία των Σκανδιναβών σε θέματα ποιότητας περιβάλλοντος και καθαριότητας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να αποκαταστήσουν το αποκαρδιωτικό θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα οι πηγές του Αχέροντα, καθώς αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.


Ηλίας Φωτίου Δημοσιογράφος- Αντιπρόεδρος του
συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων και
επιχειρήσεων μορφών εναλλακτικού τουρισμού


Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων θα γυριστούν στην Πάργα (νησάκι, κάστρο και βάλτο) και με αφορμή της τεράστιας αυτής παραγωγής, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Αντιδημάρχου Πάργας κ.Γεράσιμου Πασχοδήμα, δημοτικών συμβούλων, φορέων και καταστηματαρχών προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα προσφοράς και της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών στα μέλη της παραγωγής, αφού μιλάμε για μια τεράστια διαφήμιση για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας.

Γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς «THE BACHELOR» σε Πάργα, Πρέβεζα,Σύβοτα, Αχέροντα , Ζαγόρια και Μετέωρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2018 Rating: 5 Μια μεγάλη είδηση που αναμένεται να είναι ορόσημο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος μας, επιφύλασσε η ευρεία σύσκεψη για τον τ...

Αντιδρασεις:

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: