728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με επιτυχία το 2o Mediterranean Surf Contest στην Πάργα!-Πλούσιο θέαμα στην παραλία του Βάλτου



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα το 2o Mediterranean Surf Contest!

Η αναμονή όλων αυτών των μηνών για το τέλειο κύμα τελικά δικαίωσε τους διοργανωτές και το Σάββατο ήταν ιδανικές οι συνθήκες προκειμένου οι 24 αθλητές που βρέθηκαν από όλη την Ελλάδα στην Παργα, να πάρουν τις σανίδες τους και να βουτ΄ξουν στη θάλασσα, ακριβώς κάτω από το Κάστρο της Πάργας.

Οι 24 αθλητές αγωνίστηκαν στον 1ο γύρο σε 6 τετράδες, στο 2ο γύρο συνέχισαν οι 12, από το 2ο γύρο προέκυψαν οι δύο τριάδες του ημιτελικού και στον τελικό έφτασαν οι Πλυτάς, Κατσένης, Δαλαβίκας και Κουρκούλης.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών και την 1η θέση κατέλαβε ο Νικόλας Πλυτάς, στη 2η θέση βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κουρκούλης, στην 3η θέση ο Αχιλλέας Δαλαβίκας και στην 4η θέση ο Λουκάς Κατσένης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο αγώνας διεξήχθη ακολουθώντας κανόνες και πρότυπα παγκοσμίων διοργανώσεων και με τη συμβολή ελλήνων και ξένων κριτών, ενώ οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πάργας που σύμφωνα με τους διοργανωτές παρείχαν τεράστια υποστήριξη στη διοργάνωση.

Η τελική 4αδα και νικητές του 2nd MSC!
1st Nikolas Plytas
2nd @Konstantinos Kourkoulis
3rd Achilleas Dalavikas
4th Λουκάς Κατσένης
Συγχαρητήρια σε όλους!!!! Σύντομα περισσότερα νέα και φώτο από τον εκπληκτικό τελικό στην Πάργα. #WBSF


Με επιτυχία το 2o Mediterranean Surf Contest στην Πάργα!-Πλούσιο θέαμα στην παραλία του Βάλτου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018 Rating: 5 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα το 2o Mediterranean Surf Contest! Η αναμονή όλων αυτών των...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: