728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

210 μαθητές γνώρισαν το Μουσικό Σχολείο




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων για μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, που είχε ως στόχο την ανάδειξη του παιδαγωγικού ρόλου της μουσικής στην εκπαίδευση των νέων.

Στο πρόγραμμα αυτό, το οποίο πραγματοποιήθηκε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και μεγάλης συμμετοχής, έλαβαν μέρος συνολικά 210 μαθητές και είχαν την ευκαιρία μέσα από μια διαδοχή ήχου, ρυθμού, τραγουδιού και χορού να κάνουν ένα όμορφο ταξίδι στο χώρο της μουσικής και να αντιληφθούν ταυτόχρονα την αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Χάριν της οργάνωσης αλλά και της ευρηματικότητας και της φαντασίας των καθηγητών του σχολείου, όπως σημειώνει ο Διευθυντής του Σχολείου Θανάσης Τσάνης, το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών κρατήθηκε αμείωτο για 2 ώρες επιδεικνύοντας εξαιρετική συμμετοχική συμπεριφορά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετοί γονείς μαθητών του Δημοτικού οι οποίοι έφυγαν ικανοποιημένοι από την ενημέρωση που τους έγινε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου και το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης τόσο για τα μαθήματα μουσικής παιδείας όσο και για αυτά της γενικής παιδείας.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Γρηγόρης Τζίμας ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά για την υλοποίηση του προγράμματος όπως και η σχολική σύμβουλος Έλενα Ανδρέου, το ενδιαφέρον της οποίας είναι έντονο για το μουσικό σχολείο.


210 μαθητές γνώρισαν το Μουσικό Σχολείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018 Rating: 5 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων για μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, που εί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: