728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θρίλερ με το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν

Η αεροπορική εταιρεία ανακάλεσε την ανακοίνωση για τους 66 νεκρούς





Θρίλερ επικρατεί με το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα στο Ιράν. Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σύμφωνα με την οποία έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών και των μελών του πληρώματος», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna, το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε δηλώσει ότι και οι 66 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη με προορισμό την πόλη Γιασούζ στο νοτιοδυτικό Ιράν, συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, στα βουνά του Ζαγκρός.


Θρίλερ με το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018 Rating: 5 Η αεροπορική εταιρεία ανακάλεσε την ανακοίνωση για τους 66 νεκρούς Θρίλερ επικρατεί με το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα στο Ιρά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: