728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ελλάδα, οι δρόμοι της ελπίδας»: ένα ελληνογαλλικό φόρουμ



Το περιοδικό Le Nouvel Observateur (όμιλος Le Monde) μαζί με την Καθημερινή και το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018 ένα ελληνογαλλικό φόρουμ με θέμα «Ελλάδα: οι δρόμοι της ελπίδας» σε συνεργασία με το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για δύο ημέρες, περίπου τριάντα ομιλητές, πολιτικές και οικονομικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη θα βρεθούν μαζί για να μιλήσουν για σημαντικά θέματα που το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ενδεικτικά, στο φόρουμ αναμένεται να συμμετάσχουν από τη γαλλική πλευρά η υπουργός Ναταλί Λουαζό και ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία, ενώ από ελληνικής πλευράς θα λάβουν μέρος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Το φόρουμ αναμένεται να κλείσει ο αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη.

Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο eventora.gr/lobs.



«Ελλάδα, οι δρόμοι της ελπίδας»: ένα ελληνογαλλικό φόρουμ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2018 Rating: 5 Το περιοδικό Le Nouvel Observateur (όμιλος Le Monde) μαζί με την Καθημερινή και το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: