728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Συμβούλιο της Ευρώπης έρχεται να δώσει τα “φώτα” του στο Δήμο Πρέβεζας



Στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το σώμα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εγκρίνει τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας / σεμιναρίου στο πλαίσιο του προγράμματος της Τεχνικής Βοήθειας του Συμβουλίου της Ευρώπης, με την υποστήριξη της ΕΕΤΑΑ, την Τρίτη 27/2/2018 στο Δήμο Πρέβεζας.


Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο κ. Paul Hildreth, εμπειρογνώμονας του Συμβουλίου της Ευρώπης και την ΕΕΤΑΑ θα εκπροσωπεί η κ. Γεωργία Γκόνου, Διευθύντρια Έρευνας, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης ΕΕΤΑΑ.

Τη συνάντηση με το στελεχικό δυναμικό του Δήμου, το Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, θα ακολουθήσουν εργαστήρια με τη μορφή διαδοχικών συναντήσεων εργασίας με όλες τις Διευθύνσεις του Δήμου Πρέβεζας ώστε ο κ. Paul Hildreth και η κ. Γιούλη Γκόνου, αφού ενημερωθούν και έχοντας μια πληρέστερη εικόνα να συνδράμουν στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών σχετικά με το Επιχειρησιακό πρόγραμμα δράσης και την εκπόνηση και παρακολούθηση του ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου.

Η συνάντηση και τα εργαστήρια/σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου Πρέβεζας, θα γίνει χρήση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου και θα υπάρχει μετάφραση – διερμηνεία.

Το κόστος της διοργάνωσης καλύπτεται από το Έργο της Τεχνικής Βοήθειας του Συμβουλίου της Ευρώπης.



Το Συμβούλιο της Ευρώπης έρχεται να δώσει τα “φώτα” του στο Δήμο Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018 Rating: 5 Στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το σώμα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εγκρίνει τη διοργάνωση συνάντησης εργασία...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: