728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πέρασε και από Φορτούνα ο Απόλλων Πάργας





Πραγματοποιήθηκε Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βαλανιδοράχης, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης και τον Απόλλων Πάργας, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με το διπλό με σκορ 0-1.

Οι παίχτες του Μουστάκα πήραν τη νίκη με σκόρερ τον Δημήτρη Παππά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 58’, με τον σκόρερ να αποβάλλεται για θέατρο προσποιούμενος πέναλτι στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας του φιλοξενούμενους με δέκα παίχτες. Οι παίχτες του Κασκάνη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικητές τους φιλοξενούμενους.

Ο Απόλλων Πάργας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς πίσω από ΠΑΣ Πρέβεζα, Αχέρων Καναλακίου και ΑΟ Καρυάς και για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάει το μηδέν στην άμυνα αφού δεν έχει δεχθεί γκολ.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.-ΖΩΤΟΣ Δ.

Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Κασκάνης): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΣΟΥΠΕ (79΄ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α.), ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι. (81΄ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ), ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ.

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΚΟ, ΝΤΙΣΙΟΣ, ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ (8΄ΒΑΣΙΟΣ), ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΜΑΡΚΟΣ, ΤΟΡΕ, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΣ (90΄KALAJ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΒΕΚΙΟΣ (70΄ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ).






Πέρασε και από Φορτούνα ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018 Rating: 5 Πραγματοποιήθηκε Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βαλανιδοράχης, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι της...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: