728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας ΑΕ είχε η δήμαρχος Σουλίου



Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας ΑΕ καθώς και τον Διευθυντή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Μελετών, κ.κ Αποστολο Αντωνούδη και Ευάγγελο Καρεκλά αντίστοιχα, πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ευάγγελος Ντάγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Βλαδίμηρος Αρβανίτης και ο πρόεδρος της Τ.Κ Κρυσταλλοπηγής Σπύρος Μούσης.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν το ρέμα της Κρυσταλλοπηγής το οποίο έχει προκαλέσει πλημύρικα φαινόμενα με πιο πρόσφατο αυτό του Δεκεμβρίου που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρέμα σε αρκετά σημεία έχει μετατοπιστεί η κύτη του και μάλιστα σε ορισμένα με ανθρωπινή παρέμβαση, μειώνοντας έτσι το φορτίο που μπορεί να δεχτεί με αποτέλεσμα την διευκόλυνση των πλημυρικών φαινομένων.

Έκπληξη δε προκαλεί το γεγονός πως συνεργεία του δήμου επιχείρησαν περισσότερες από 2 φορές να προσεγγίσουν συγκεκριμένο σημείο του ρέματος, ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η πρόσβαση από ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, με ότι κίνδυνους μπορεί να εγκυμονεί η οποιαδήποτε καθυστέρηση για την επανάληψη παρόμοιων πλημυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι κύριοι Αντωνούδης και Καρεκλάς, η Εγνατία ΑΕ, δύναται να αναλάβει παρεμβάσεις στο ρέμα, υλοποιώντας σχετική μελέτη που ήδη έχει συνταχτεί, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διασφαλιστεί η πρόσβαση στο σημείο.

Επειδή ο χειμώνας είναι σε εξέλιξη και αναμένονται και νέα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι όποιες εργασίες απαιτούνται, θα πρέπει να υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, και ελπιζουμε να επιτραπει η προσβαση στο σημείο γιατί παίζουμε με την φωτιά…


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας ΑΕ είχε η δήμαρχος Σουλίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2018 Rating: 5 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας ΑΕ καθώς και τον Διευθυντή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Μελετών, κ.κ Αποστολο Αντωνούδη και Ευά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: