728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Terracom ταξιδεύει στο Λας Βέγκας!




Το 2018 ξεκινά δυναμικά για το χώρο της τεχνολογίας, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως είναι έτοιμο να λάβει χώρα. Η έκθεση CES, η μεγαλύτερη έκθεση για τον καταναλωτή στον κόσμο είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί 9-12 Ιανουαρίου στο Las Vegas των ΗΠΑ.

Η Terracom, μένοντας πιστή στο στόχο της να ακολουθεί σταθερά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, με γνώμονα την καινοτομία και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής, θα αποτελέσει τη μοναδική ελληνική εταιρεία που θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο συγκεκριμένο χώρο.

Σκοπός είναι να παρουσιαστούν σε ένα ευρύ κοινό:

- To QR-Patrol PRO, η επιτυχημένη μετεξέλιξη του QR-Patrol, που αποτελεί ένα ανγαγνωρισμένο πλέον ηγετικό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης περιπολιών που απαριθμεί πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες ανά τον κόσμο, κατέχοντας ένα τεράστιο μερίδιο στην αμερικάνικη αγορά συστημάτων ασφαλείας.

- Το SpotyPal, ένα νέο καινοτόμο σύστημα που βοηθά στην εύρεση αντικειμένων, κατοικίδιων ζώων και συσκευών, ενώ λειτουργεί και ως προσωπικός συναγερμός για την προστασία ατόμων (panic alarm).

H CES είναι ο χώρος συάντησης όλων των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες και αναμένουν να βρουν καινοτόμες λύσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά τους. Αποτελεί ουσιαστικά την παγκόσμια σκηνή όπου οι δημιουργοί της τεχνολογίας της επόμενης γενιάς εκθέτουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό.

Η Terracom, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό event!

Η Terracom θα βρίσκεται στο περίπτερο αρ. 53132 στο χώρο “Tech West”, Sands Hall G, Επίπεδο 1 δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ομάδα της και τις λύσεις που προτείνει.


Η Terracom ταξιδεύει στο Λας Βέγκας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5 Το 2018 ξεκινά δυναμικά για το χώρο της τεχνολογίας, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως είναι έτοιμο να λάβει χώρα. Η έκθεσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: