728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Παράδοση του Επιμελητηρίου από τον Γιάννη Γιαμά στον Γιάννη Μπούρη



Στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης(18-1-18) έγινε διαδικασία παράδοσης του Επιμελητηρίου από τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Γιαμά στον νέο πρόεδρο που εκλέχτηκε, Γιάννη Μπούρη.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Γιαμάς δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τα νέα μέλη του Δ.Σ. που ανέλαβαν αλλά φωτογραφήθηκε μαζί τους το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ. Ευάγγελος Ροπόκης.
Στην πάνω φωτό διακρίνονται τα νέα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Γεωργάκος, Αχιλέας Γκούμας, Χρήστος Κοτσίνης, ο πρόεδρος Γιάννης Μπούρης και ο Παναγιώτης Κώνστας.
Σε προσεχή ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε και για τα λογιστικά στοιχεία της παράδοσης-παραλαβής, καθώς η νέα διοίκηση θα απευθυνθεί σε ορκωτό λογιστή προκειμένου να έχει ακριβή εικόνα των οικονομικών στοιχείων της παραλαβής.





ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Παράδοση του Επιμελητηρίου από τον Γιάννη Γιαμά στον Γιάννη Μπούρη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018 Rating: 5 Στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης(18-1-18) έγινε διαδικασία παράδοσης του Επιμελητηρίου από τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Γιαμά στον ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: