728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οπλίτες γιατροί σε Αθαμάνιο και Αγιά!




Με ιατρούς - οπλίτες θητείας στελεχώνονται πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας σε άγονες και προβληματικές περιοχές.

Αυτό προβλέπεται σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εθνικής 'Αμυνας και Υγείας Δημήτρη Βίτσα και Παύλου Πολάκη.

Στο πλαίσιο της απόφασης προβλέπεται η τοποθέτηση οπλιτών γιατρών για την κάλυψη των αναγκών στα Περιφερειακά Ιατρεία Αθαμανίου Άρτας και Αγιάς Πάργας.

Σημειώνεται ότι στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν τοποθετηθεί 29 ιατροί οπλίτες θητείας, με ταυτόχρονη εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου και είχαν διατεθεί άλλοι 11 ιατροί οπλίτες θητείας άνευ ειδικότητας και νοσηλευτές, για την κάλυψη αναγκών σε άγονες και προβληματικές περιοχές.


Οπλίτες γιατροί σε Αθαμάνιο και Αγιά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2018 Rating: 5 Με ιατρούς - οπλίτες θητείας στελεχώνονται πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας σε άγονες και προβλημα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: