728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λογιστές «μαϊμού» εξαπάτησαν ηλικιωμένους




Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που διαπράχθηκε προχθές (11-01-2018) το πρωί, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ένας 36χρονος και μία 33χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, στην Ανατολή Ιωαννίνων, οι δύο δράστες, αφού εισήλθαν στο σπίτι ημεδαπών (ενός 82χρονου και μίας 69χρονης), προσποιούμενοι τους λογιστές της κόρης τους, κατάφεραν να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ, προκειμένου να πληρώσουν παράβολο στην εφορία, ώστε να λάβει η κόρη τους επιστροφή χρημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Λογιστές «μαϊμού» εξαπάτησαν ηλικιωμένους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2018 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που διαπράχθηκε προ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: