728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ραντεβού ρευματολόγων στα Γιάννινα




Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «20η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα «Δωδώνη» του Ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα.

Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα θα συμμετέχει ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι ο Ανοσολόγος C. Petrovas από το ινστιτούτο National Institute of Allergy and Infectious Diseases των ΗΠΑ, οι καθηγητές κ. Π.Γ. Βλαχογιαννόπουλος, κ. Μ. Βουλγαρέλης, κ. Α. Α. Δρόσος, κ. Σ-Ν Λιόσης, κ. Μ. Μανουσάκης, κ.α. από διάφορα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 17:30 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 13:50ενώ η συμμετοχή στις εργασίες της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν.


Ραντεβού ρευματολόγων στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5 Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «20η Επιστημονική Συνάντη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: