728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις συλλήψεις για εκβίαση και τοκογλυφία! Στο κύκλωμα και μία 71χρονη..




Σε τρεις συλλήψεις για εκβίαση και τοκογλυφία προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μία 71χρονη! Θύμα τους, υπήρξε ιδιοκτήτρια καταστήματος στα Γιάννινα, η οποία μετά τις συνεχείς απειλές που δεχόταν έκανε την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και στήθηκε η επιχείρηση για την σύλληψη.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι κατηγορούμενοι εκβίαζαν την 44χρονη με απειλές κατά της επιχείρησης που λειτουργούσε και κατά της ζωής της, απαιτώντας να τους καταβάλει τοκογλυφικούς τόκους και οφειλές, σε χρηματικά ποσά που είχε δανειστεί τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2017.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να παραλάβει από την 44χρονη χρηματικό ποσό που αξίωναν εκβιαστικά ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι.

Σε έρευνες στα σπίτια των δραστών βρέθηκε επιπρόσθετα και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων για τα αδικήματα της εκβίασης, της τοκογλυφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.


Τρεις συλλήψεις για εκβίαση και τοκογλυφία! Στο κύκλωμα και μία 71χρονη.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2018 Rating: 5 Σε τρεις συλλήψεις για εκβίαση και τοκογλυφία προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες εί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: