728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήγε το μωρό της στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεε και της είπαν να περιμένει τη σειρά της

Ένα βρέφος εφτά εβδομάδων που κόντεψε να πεθάνει στους διαδρόμους των Πρώτων Βοηθειών






Μια νεαρή μητέρα κατέφτασε έντρομη στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου καθώς το μωράκι της είχε σταματήσει να αναπνέει.

Όταν αναζήτησε με δάκρυα στα μάτια ιατρική βοήθεια, ο ρεσεψιονίστ της είπε ατάραχα «καθίστε κάτω και περιμένετε τη σειρά σας»!

Αυτό έπαθε η 21χρονη Daveanah Cowie από το Ντέρμπι της Αγγλίας, η οποία είδε τις εκκλήσεις της για επείγουσα βοήθεια να πέφτουν στο κενό, παρά το γεγονός ότι κρατούσε ένα ξέπνοο μωρό στην αγκαλιά της.

Εκείνη βέβαια αγνόησε τις διαταγές του ρεσεψιονίστ και έτρεξε να βρει έναν γιατρό. Και έκανε φυσικά πολύ καλά, καθώς έτσι σώθηκε η ζωή του βρέφους. Ο γιατρός έδωσε πίσω την αναπνοή στον μικρό Tommy-Lee και τον έβαλε μετά σε μηχανική υποστήριξη.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως πάσχει από βρογχίτιδα, κι έτσι τόσο αυτός όσο και ο δίδυμος αδερφός του θα περάσουν την επόμενη βδομάδα στο νοσοκομείο.
Μόνο που η Cowie δεν σκοπεύει να αφήσει το «ανεύθυνο προσωπικό» του Βασιλικού Νοσοκομείου του Ντέρμπι, όπως το χαρακτηρίζει, να ηρεμήσει, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μην ξαναζήσει κανείς τον δικό της εφιάλτη.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το μωρό μου δεν ανέπνεε και μου είπαν να περιμένω!». Όσο για το νοσοκομείο, είπε διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου του: «Ανησυχούμε που ένας ρεσεψιονίστ μας απέτυχε να αναγνωρίσει τη σοβαρή φύση αυτής της κατάστασης, κάτι που είναι αρκετά ασυνήθιστο για την αφοσιωμένη ομάδα του προσωπικού της υποδοχής»…


Πήγε το μωρό της στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεε και της είπαν να περιμένει τη σειρά της Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017 Rating: 5 Ένα βρέφος εφτά εβδομάδων που κόντεψε να πεθάνει στους διαδρόμους των Πρώτων Βοηθειών Μια νεαρή μητέρα κατέφτασε έντρομη στα Επ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: