728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δημοπρατείται τον Γενάρη ο δρόμος Άκτιο- Αμβρακία



Τον Ιανουάριο θα δημοπρατηθεί εκ νέου ο πολύπαθος οδικός άξονας Ακτίου- Αμβρακίας. Την ανακοίνωση έκανε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στον προγραμματισμό του νέου έτους.

Δίνοντας το χρονοδιάγραμμα και την εξέλιξη όλων των σημαντικών έργων στη χώρα μιλώντας στην Βουλή, είπε ότι ξεκινούν άμεσα τα έργα στην Πατρών-Πύργου, ενώ ξεκινούν και τα έργα στο νότιο τμήμα της Ε65( Λαμία-Ξυνιάδα) και θα γίνει προσπάθεια να ξεκινήσουν μέσα στο 2018 και τα έργα στο βόρεια τμήμα της.

Αναφερόμενος στον δρόμο Ακτίου- Αμβρακίας όπως και για τον άξονα Ακτίου- Λευκάδας, μίλησε για "πληγές" που κληρονόμησε η Κυβέρνηση και έκανε γνωστό ότι ο οδικός άξονας Άκτιο-Αμβρακία, δημοπρατείται τον Γενάρη, και Άκτιο-Λευκάδα, στο πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.


Δημοπρατείται τον Γενάρη ο δρόμος Άκτιο- Αμβρακία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017 Rating: 5 Τον Ιανουάριο θα δημοπρατηθεί εκ νέου ο πολύπαθος οδικός άξονας Ακτίου- Αμβρακίας. Την ανακοίνωση έκανε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: