728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πάργας




 Η Λε.Μο.Πάργας ιδρύθηκε το 2008 από άτομα με αγάπη για την μοτοσυκλέτα και την περιήγηση με αυτήν.
Από την ίδρυση της είναι μέλος της ΜΟΤΟΕ συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις τις ομοσπονδίας. Σκοπός της λέσχης όλα αυτά τα χρόνια είναι να φέρει κοντά τους αναβάτες του τόπου μας έτσι ώστε να τους προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες σχετικά με την απόκτηση γνώσεων ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας,καθώς και οργανωμένες εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. 
Οι δράσεις της λέσχης όμως δεν σταματούν εδώ,καθώς πολύ συχνά γίνονται παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς για θέματα που αφορούν κατασκευαστικές κακοτεχνίες δρόμων,ελλιπή σήμανση διασταυρώσεων κ.α. Επίσης η κοινωνική προσφορά της Λε.Μο.Πάργας αυτά τα χρόνια είναι σημαντική, βοηθώντας έμπρακτα το Κέντρο Υγείας Πάργας συνεισφέροντας στην υλικοτεχνική υποδομή του.
Επίσης υπάρχει συχνή συμμετοχή μελών της λέσχης σε αιμοδοσίες,αλλά και γενικά η λέσχη σε συνεργασία με άλλους συλλόγους της Πάργας συνδράμει στην πραγματοποίηση κοινωνικών κ αθλητικών εκδηλώσεων. 


















Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017 Rating: 5  Η Λε.Μο.Πάργας ιδρύθηκε το 2008 από άτομα με αγάπη για την μοτοσυκλέτα και την περιήγηση με αυτήν. Από την ίδρυση της είναι μέλ...

[Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πάργας][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: