728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αξέχαστες διακοπές υπόσχονται οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων!



Αξέχαστες εορταστικές διακοπές για τους χιλιάδες επισκέπτες υπόσχονται οι επαγγελματίες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και αναψυχής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες που θα συρρεύσουν στην πόλη κατά την εορταστική περίοδο, ανταποκρινόμενες στο πνεύμα της παραδοσιακής φιλοξενίας αλλά και το γενικότερο αίσθημα ευθύνης που απαιτεί η εποχή.

Το Σωματείο Καφέ, Μπάρ, Εστιατόρων και Συναφών επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων «Παμβώτις» εξάρει την συνεργασία με τον Δήμο, τον στολισμό της πόλης, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τονίζοντας ότι όλα αυτά δημιουργούν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά τους, δεσμεύονται ότι θα πράξουν το καλύτερο ώστε η παραμονή των επισκεπτών στα Γιάννινα να μείνει αξέχαστη. Το σημαντικότερο είναι η προσφορά ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών και αγαθών στις αρμόζουσες προσιτές τιμές.

« Για εμάς, η εναρμόνιση της ποιότητας με την τιμή, δε συνιστά απλά μία πρόσκαιρη δέσμευση και επιχειρηματικό χρέος, αλλά σταθερή απτή απόδειξη σεβασμού προς τον επισκέπτη, που αποτελεί και τον εν δυνάμει καλύτερο «πρεσβευτή του τουριστικού προϊόντος» των Ιωαννίνων. Αυτό, άλλωστε, περιλαμβάνεται στα αναγνωρίσιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Ως ευσυνείδητοι επαγγελματίες, με πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης αλλά και της αδήριτης ανάγκης για χαρούμενες εορταστικές διακοπές, διαβεβαιώνουμε πως οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία -και φέτος- να γνωρίσουν στην πόλη μας τη γνωστή Ηπειρώτικη φιλοξενία της ανθρώπινης ζεστασιάς και του επαγγελματικού σεβασμού», σημειώνουν στην ανακοίνωση.


Αξέχαστες διακοπές υπόσχονται οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017 Rating: 5 Αξέχαστες εορταστικές διακοπές για τους χιλιάδες επισκέπτες υπόσχονται οι επαγγελματίες στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι επιχειρήσεις μαζικής ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: