728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έξι υποψηφιότητες για Γαλάζια Σημαία




Στην έγκριση του Προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών για το 2018 στο Δήμο Πρέβεζας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμος συμμετέχει στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα από το 1995. Στην απόφαση για την εκ νέου υποψηφιότητα περιλαμβάνονται οι τοποθεσίες που βραβεύτηκαν και πέρσι και είναι η Κυανή Ακτή (θέση αναψυκτήριο Πανόραμα), το Μονολίθι (θέση Ξηρόβραχος), το Κανάλι (ακτή Τσούκες, θέση χώρος ανάπλασης), η Καστροσυκιά (ακτή Πλατάνια) και ο Βράχος (ακτή Μέγα Αμμος).

Όπως υπογραμμίστηκε, ο Δήμος Πρέβεζας έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την ένταξη άλλων τεσσάρων ακτών σε Μονολίθι (θέσεις Ιόνιο μοτέλ και Βασιλάκη), Ακτή Τσούκες (θέσεις Μάνγκο, Κόκκινος Γκρεμός ή Μπούκες) και ακτή Μέγα Αμμος (θέσεις Χρυσή Αμμος ή Παραλία) και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση των υποδομών έτσι ώστε οι παραπάνω ακτές να είναι υποψήφιες για βράβευση με Γαλάζια Σημαία το 2019.



Έξι υποψηφιότητες για Γαλάζια Σημαία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2017 Rating: 5 Στην έγκριση του Προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών για το 2018 στο Δήμο Πρέβεζας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμος συμμετέχει στο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: